Hair Effect by Jessica

Over mij

Mijn naam is Jessica Meijer, Ik ben Thuiskapper in de omgeving Purmerend.

Nadat ik de kappersopleiding heb afgerond, heb ik 12 jaar in verschillende kapsalons gewerkt. Voornamelijk in de omgeving Amsterdam en Amstelveen.

Deze jaren hebben mij de kans gegeven om enorm veel ervaring op te doen en te leren van de beste kappers en kapsters.
Knippen is altijd een enorme passie gebleven.

Dat heeft ervoor gezorgd dat ik mij ben blijven door ontwikkelen tot het moment dat ik eindelijk de grote stap durfde te wagen, namelijk mijn eigen bedrijf Hair Effect starten!

Ik ben altijd erg gedreven geweest om het mensen naar de zin te maken. In een kapsalon zit er altijd net wat meer tijdsdruk achter en moet je altijd even proberen dat product te verkopen.

Dit past niet bij me, ik denk mee met de klant, adviseer en zorg graag voor een mooi eindresultaat. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat het haar gezond blijft, wanneer ik denk dat een behandeling te heftig is voor je haar dan zal ik dit ook eerlijk zeggen. Dan kom ik natuurlijk ook gelijk met een passend advies en kunnen we samen een plan maken om je haar weer gezond te krijgen.

Als ik zie dat iemand straalt met het kapsel en er echt blij mee is dan ga ik met een zeer voldaan gevoel de deur weer uit.

Je kunt bij mij terecht voor het knippen en kleuren van dames, heren en kinderen en als thuiskapper doe ik dat lekker in het comfort van je eigen huiskamer.

Kijk hier voor een impressie: https://www.hair-effect.nl/impressie/